10 startupa koji će promijeniti industriju konzum kataloga na bolje

Kompanije proizvodnja iz ove grupe Forten rade normalno i

Takođe da su u njihovim proizvodnim i poljoprivrednim pogonima u maloprodaji, sproveli nekoliko mera koji su osigurali kontinuitet poslovanja u izvanrednim državama odbrane od širenja koronavirusa.

Pored poboljšane sanitarne i lične higijenske mjere, radnici Jamnice, Zvijezde, PIK-a Vrbovec, Lede, Belje, PIK-a Vinkovci i ostatak preduzeća Fortenova tima rade normalno i zalihe proizvoda za police i zalihe u maloprodaji, što garantuje tržišnu dostupnost one robe u periodu koji dolazi najprometnija vremena, the najava je rekla.

"Povećana zahtjeva, posebno za određene stavke , jedini je jedini su police ponekad slobodne , dok se mogu napuniti ", rekao je Izvršni direktor Forten Grupe Fabris Peruško, napominjući da su pripreme za ovaj scenarij | situacije nekoliko decenija pre . Nedjelje , promatranje iskustava iz Italije i dodatno povećanja zaliha.

"Skladišta su puna i postoji potražnja za nekoliko mjeseci. Prehrambene prodavnice će sigurno ostati otvorene, u skladu sa sa saveznim mjerama za zaštitu od koronavirusa infekcije , takođe u Konzumu i Fortenovom grupnom timu mi ćemo osigurati da su svi vitalni proizvodi u dovoljnim količinama ", objasnio Peruško.

" basvećina naših prehrambenih proizvoda potiču iz nacionalnog, radimo neko vreme na uspostavljanju različitih izvori opskrbe , ako postoji veće ograničenje i prekid isporuke dobara uvezenih iz najviše ugroženih zemlje ", rekao je Zoran Mitreski, dio Konzumovog Odbora za kupovinu i marketing.

Zamolio je kupce za razumijevanje , napominjući da mnogi prilivi vrše pritisak na radnje i podizu zdravstvene rizike za oba klijenti i radnici. Stoga ih je urgirao da se pridržavaju odredbe o održavanju prostora kod kasama i at prodavnici kao i da koriste prije svih beskontaktnih ili kartičnih plaćanja , budući da su ovi mjera ključni za zaštitu zdravlje svih koji su u trgovinama .

" Naši radnici, posebno oni čiji rad nije vidljiv pošto oni rade u proizvodnoj ili at logističkom lancu, potrudite se najbolje da zadržite kompanije u znatno teškim okolnostima , " objasnio Peruško i da se zahvaljujem njima i Konzumu zaposlenima na njihovim vlastitim naporima. Oni ulažu da sistem radi u vanrednim okolnostima , da ima dovoljno robe i da se svim kupcima pruža usluga.

"Kao kompanije, mi ćemo pronaći način da ih nagradimo za ovaj

Daljnja konsolidacija veleprodaje iznutra Forten Group će garanciju čak bolji fokus preduzeća i specijalizaciju , što će rezultirati veće nivo uslužne za krajnje veletrgovce kupci , optimizacija lanca njihov snabdevanje i ukupno poslovna kompanija i daleko bolja upotreba sinergija, istaknite Forten.

Roto dinamic koncentrira na distribuciju pića

Takođe primećuju da će upotrebom transparentnog pristupa, obe kompanije preduzeća postići maksimalne performanse u distribucija i prodaja i produžiti ciljne grupe klijenti koncentrirana i koncentrirana veleprodajna agencija i ponuda koja moći ispuniti sve potreba njihovog posla .

"Roto dinamic posluje u pouzdanog partnera u prodaji i distribucija , posebno razumijevanje svih of the izazova poslovanja u sezonskim mjesecima kada je najviše prihoda realizovano , "rekao direktor kompanije Roto Dynamics Siniša Mužić.

Roto dinamic, kako je navedeno, sa ukupnim prihodima od 954 miliona kuna u 2019. godini i više od 600 katalog konzum zaposlenih funkcije u 15 prihodima od prodaje i ponuda centri od kojih namaze portfolio pića i dodatni raznolikost do više od 7.000 isporuka faktori, at sezoni koja količina poraste na preko 10.000.

Uz veleprodajnu zajednicu, Roto dinamic takođe razvija i maloprodaju Popusti za piće idealni za sve kupce , oba ugostitelja koji čine više od 70 posto kupaca i građana koji traže omjer cijene i kvaliteta idealan .

Predsjednik Uprave Konzuma, Ojačao je poslovanje i zajamčeno dugo -trajna održivost.

Konzum, koji obuhvaća Velpro, fokusira se na Opskrbu hrane i neprehrambenih proizvoda

Nova specijalizacije veleprodajnog segmenta , On je izjavio, pružit će im čak jači naglasak na distribuciji od Hrana i neprehrambeni roba na kanalu HoReCa.

"Jačanje turizma zajedno sa HoReCe segmentom Are dugoročne taktičke odrednice oba Velpro-a, koji upotrebu njegove infrastrukture i kvaliteta usluga može ispuniti potrebe klijenata "," rekao Ledić, uz napomenu da će nastaviti na popravljanju asortimana i usluga prema kupcu potrebama .

Velpro bio aktualno na hrvatskom tržištu | | 19 Decenija prije i prošle godine je ostvario zaradu od 1,15 milijardi kuna i funkcije sa Više od 850 radnika u 16 zarada i distributivni centri gde nudi Svojim klijentima više od 10.000 predmeta izjava je rečeno.