7 Užasnih grešaka koje napravite s konzum akcijom katalog

Kompanije proizvodnja iz grupe Forten djeluju normalno i

Takođe navode su u njihovim proizvodnim i poljoprivrednim pogonima i u maloprodaji, oni nekoliko mera koji su zagarantovan kontinuitet poslovanja u izvanrednim uslovima odbrane od širenja koronavirusa.

Uz poboljšane sanitarne i lične higijenske mjere, zaposleni Jamnice, Zvijezde, PIK-a Vrbovec, Lede, Belje, PIK-a Vinkovci i ostatak preduzeća Fortenova tima rade normalno i zalihe proizvoda za zalihe i police u maloprodaji, to osigurava tržišnu dostupnost ove robe u periodu koji dolazi najprometnija vremena, the izjava je rekla.

"Povećana zahtjeva, posebno za određene stvari, jedini je jedini su police povremeno prazne , dok se mogu napuniti ", objasnio Izvršni direktor Forten Grupe Fabris Peruško, napominjući da su pripreme za ovaj scenarij | situacije nekoliko godina pre . Nedjelje , promatranje iskustava iz Italije i dodatno povećanja zaliha.

"Skladišta su kompletna i postoji treba za nekoliko mjeseci. Prehrambene prodavnice će sigurno ostati otvorene, u skladu sa sa nacionalnim mjerama za zaštitu od koronavirusa infekcije , takođe u Konzumu i Fortenovom grupnom timu mi osigurati da su svi ključni proizvodi u odgovarajućim količinama ", objasnio Peruško.

Velika prednost je saradnja sa domaćim dobavljačima

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naglasio je da je u sadašnjem situaciji , velika prednosti Konzuma dugoročna taktička savez sa nacionalni dobavljači , što takođe garancija da neće biti neće biti poremećaja u opskrbi ili povećanja cijena u Konzumovim trgovinama .

" basmnogo naših prehrambenih proizvoda potiču iz nacionalnog, mi

Zamolio je kupce za razumijevanje , napominjući da mnogi prilivi vrše pritisak na prodavnice i podizu zdravstvene rizike do oba kupci i radnici. Stoga ih je ohrabrio da se pridržavaju odredbe o održavanja prostora u kasama i u prodavnici i da iskoriste prije svih kartica ili ovlaštenih obaveza, budući da su ovi mjera ključni za zaštitu blagostanje svih koji su u trgovinama .

" Naši radnici, posebno oni čiji rad nije vidljiv jer oni rade u proizvodnji ili at logističkom lancu, potrudite se najbolje da zadržite preduzeća u znatno teškim uslovima, " objasnio Peruško i da se zahvaljujem njima i Konzumu zaposlenima na njihovim naporima . Oni ulažu da mašina radi u vanrednim okolnostima , ima dovoljno robe i da se svim kupcima pruža usluga.

"Kao kompanije, mi ćemo otkriti način da ih nagradimo za ovaj konkretni angažman", objasnio Peruško i ponovio hranu proizvodnja Forten grupe, kao i Konzum-ovih prodavnica , i dalje će raditi i što najvažnije danas je proći kroz duševni mir i bez straha. Dani od verovatno još strožih mera odbrane protiv širenja virusa ovog.

FORTEN-ov grupe izvijestio je da je je odlučio kombinirati distribuciju opskrbe pića u skladu sa HoReCa kanal ispod kapica Roto dinamice, tj. Roto dinamic će se koncentrirati na opskrbu pića , i Konzum na distribuciju od obroka i neprehrambenih proizvoda u HoReCa stanica.

Početkom februara, Grupa će pokrenuti preduzeće razdvajanje posla unutar veleprodajnog segmenta , u kojem Roto dinamic će fokusirati na distribuciju pića unutar HoReCa kupca stanica, dok će Konzum, koji je pridružen by Velpro-centar in krajem prošle godine, fokusiraće se na opskrbu hrane i neprehrambenih proizvoda u HoReCa kanal , to navedeno .

U tačno isto vrijeme, Velpro će nastaviti suradnju sa malim trgovinama i nezavisnim maloprodajnim odjeljka i nastavit će se kreirajte projekat Plus Market.

Daljnja konsolidacija veleprodaje iznutra Forten Group će osigurati bolji fokus preduzeća i specijalizaciju , što će proizvodnjom veće stepen uslužne za krajnje veletrgovce kupci , optimizacija lanca njihov distribucija i ukupno poslovna kompanija i daleko bolja upotreba sinergija, istaknite Forten.

Roto dinamic fokusira se na distribuciju pića

Takođe napominju da će upotrebom transparentnog strateškog , obe kompanije preduzeća postići maksimalne performanse u distribucija i prodaja i ponuda ciljne grupe klijenti koncentrirana i fokusirana veleprodajna usluga i pružiti koja će ispuniti sve od potreba njihovog posla .

"Roto dinamic posluje u 28 godina i ojačao se od lokalnog distributera u veletrgovca nacionalna sa kompletnom podrška svim našim klijentima. Preuzimanje kompletnu mrežu kupaca u HoReCa stanica u piću section je bio prirodni redosled za nas jer na dinamičnom i izazovnom tržištu dobavljači traže pouzdanog partnera u prodaji i distribucija , posebno znajući svih of the izazova poslovanja u sezonskim sedmicama kada je najviše njihovog prihoda realizovano , "rekao direktor kompanije Roto Dynamics Siniša Mužić.

Roto dinamic, prema sa ukupnim prihodima od 954 miliona kuna u 2019. godini i više od 600 zaposlenih funkcije u 15 prihodima od prodaje i distribucija centri od kojih namaze portfolio pića i dodatni asortiman do više od 7.000 isporuka bodovi , dok at sezoni koja broj raste na preko 10.000.

veleprodajnu zajednicu, Roto dinamic takođe raste i maloprodaju Popusti za piće savršeni za mnoge kupce , oba ugostitelja koji čine čine više od 70 posto kupaca i građana koji traže omjer cijene i kvaliteta idealan .

Predsjednik Uprave Konzuma, Ojačao je poslovanje i zajamčeno dugo -trajna održivost.

Konzum, koji uključuje Velpro, koncentrira na Opskrbu hrane i neprehrambenih proizvoda

Nova specijalnost veleprodajnog odjeljka, On je rekao , pružit će im mnogo jači naglasak na opskrbi od Hrana i neprehrambeni proizvodi na kanalu HoReCa.

"Jačanje turizma i HoReCe segmentom Are dugoročne strateške https://ekatalozi-online-katalog.business.site odrednice od Velpro-a, koji upotrebu njegove infrastrukture i kvaliteta podrška može ispuniti potrebe kupaca "," je Ledić, uz napomenu da će nastaviti na popravljanju asortimana i usluga prema klijentu zahtjevima.

Velpro bio prisutan na hrvatskom tržištu | | Više od 850 radnika u 16 zarada i distributivni centri gde pruža Svojim kupcima više od 10.000 predmeta izjava je rečeno.